CONSULTPROBG

Онлайн правна консултация

 

Това е начин , чрез който спестявате време, бърз и удобен начин да получите юридическа консултация

Задайте своя въпрос тук

 

За да се възползвате от услугата „онлaйн правна консултация", просто задайте вашия въпрос чрез формата по-долу:

 
 

Какви са предимствата при използване на „Онлайн правна консултация“

 

Нашата кантора е в гр. София, но множество клиенти извън София, дори извън България се възползваха успешно от нашите услуги изцяло онлайн.

Онлайн консултацията е предназначена за клиентите, които нямат физически възможност да дойдат до нашата кантора.

Чрез нея ние предоставяме удобство за вас.

Чрез услугата „онлайн правна консултация“ имате възможност да получите юридическа услуга, без да се налага да отделяте време за предварителни срещи и консултации

Не се налага да записвате предварително ден и час за среща, нито да губите време в път или пък да се чудите как да излезете от работа, да се опитвате да вмъкнете в натоварения си график още един ангажимент.

Основната цел на предоставяната онлайн услуга е да получите своевременно информация по Вашия казус, за да можете да вземете решение как да подходите към Вашия правен въпрос. Разполагайки с информация, бихте могли по-лесно и обмислено да вземете решение за стъпките, които да предприемете. Освен това пестите Вашето време

Разбира се, ако за Вас е по-удобно провеждането на лична среща, в която да можете в свободен разговор да поставите интересуващите ви въпроси, във връзка с Вашия казус, бихте могли да запишете ден и час за  консултация, която се заплаща,  на посочените телефони.

Как работи?

 
Запитване

Изпращате запитване по вашия казус

След проучване на казуса, ще получите по имейл нашето становище относно Вашия правен въпрос – това, което може да се направи, с оглед Вашите интереси, по казуса.

Отговор

Получавате отговор от нас до 48 часа

Документация

Изпращате документи и допълнителни разяснения

Решение

Получавате нашето предложение за решаване на казуса

След проучване на казуса, ще получите по имейл нашето становище относно Вашия правен въпрос – това, което може да се направи, с оглед Вашите интереси, по казуса.

Ще Ви изпратим мнението си как считаме, че е най-добре да се постъпи конкретно във Вашия случай, както и за това какви са отделните стъпки, които следва да се предприемат за защита на Вашите интереси.

Ще получите информация какво е необходимо да предприемете от Ваша страна, какви биха били разходите, ако вземете решение да ползвате нашите услуги, включително какви биха били дължимите държавни такси, ако има такива, какъв би бил хонорарът за извършената от нас услуга. Ще получите информация за начина на плащане и сроковете за това.

Ще получите информация за цената на всяка отделна услугата, за да прецените дали желаете извършването на същата. Всички услуги се извършват след изявяване на желания за това от Ваша страна и след заплащане на договорената цена.

При одобрен от Ваша страна хонорар ще се ангажираме със защитата на Вашите интереси